Secondhand & Café Hudiksvall

På Granebovägen 3 i Hudiksvall hittar du HTLIs Secondhandbutik & Café. I de 900 kvadratmeter stora lokalerna finns allt mellan himmel och jord – och till bra priser. Här inte bara spar du på pengar och gör fynd, du gör även en insats för miljön och hjälper behövande. All försäljning görs till förmån för HTLI:s hjälpverksamhet och fadderprogram.

Öppettider Må-Fr kl 10.30-17.00, Lö 10.30-15.00, Sö och helgdag stängt
Tele 0650-56 01 00

Secondhandbutik & Café

I Hjälp Till Livs butik finner du kläder, skor, möbler, porslin, husgeråd, textil, sömnad, böcker, CD och LP-skivor, ljudböcker, krukor, fritidsartiklar, verktyg och VVS-artiklar, hjälpmedel med mera, med mera.

Vi har även ett butikscafé, där du kan äta stans billigaste – ofta hemmagjorda – fika.

I butiken arbetar primärt våra volontärer, vilket möjliggör att vi kan ge en stor del av de inkomster vi får till bistånd!

Biståndscenter

I samma lokaler som HTLI Secondhandbutik, ligger HTLI biståndscenter med kontor och lagerlokaler. Här är hjärtat i Hjälp Till Livs biståndsarbete, med kontor för administrativ personal samt förrådslokaler för inlämnade gåvor från allmänheten, vilka sorteras upp av våra volontärer till både hjälpsändningar och butikförsäljning. Här rör sig inte enbart anställd personal, utan främst volontärer som gör en fantastisk insats både framför och bakom kulisserna då de lägger ner sin tid på att hjälpa andra. Hjälp Till Liv är även en plats för social integration med både språkträning, praktik med mera.

Hjälp Till Liv skickar flera hjälpsändningar per år.

Inlämning av kläder, möbler och saker

Om du har saker eller kläder du använt färdigt är du därför välkommen med dem till oss! Vi lovar att göra det bästa vi kan av det du lämnar in. Allt du skänker, som är i användbart skick – dvs helt och rent – går till nya ägare, antingen genom försäljning i våra Secondhandbutiker i Hudiksvall och Dala-Järna, eller genom HTLI:s egna hjälpsändningar.

På vänster gavel om HTLI:s Secondhandbutik, på Granebovägen 3 i Hudiksvall, finns en port där vi tar emot det du vill skänka. Ring på dörrklockan, så möter vi dig vid dörren. Vi tar emot saker under butikens under butikens öppettider.  

[metaslider id=1208 cssclass=””]