Omtanken

Hushållsnära tjänster med hjärta

Omtanken utför hushållsnära tjänster. All vinst i företaget går till HTLI biståndshjälp. Vi är angelägna om att ha ett professionellt, men också varmt bemötande. Du ska helt enkelt känna dig trygg med att du får det gjort, som du beställt.

All vinst i Omtanken går till Hjälp Till Livs hjälparbete! Ett winwin-läge, med andra ord: När du får hjälp, hjälper du någon annan!

Kvalitét och noggrannhet

Vi kan alla ibland känna att det vore skönt med att få hjälp med saker i vardagslivet – antingen tillfälligt eller regelbundet. Våra medarbetare arbetar både flitigt och noggrant och vi är personligt angelägna om att du ska bli nöjd med de tjänster vi utfört för dig. Med glädje och stolthet kan vi säga att vi har mycket goda vitsord från våra kunder.

”Fantastisk städning. Otroligt trevligt bemötande vid kontakt om städning. Kan starkt rekommendera Omtanken.” – Stefan, Hudiksvall

”Vi är jättenöjda med Omtanken, Hudiksvall. Bra bemötande och kanonbra städat! Ordning och reda. Kan verkligen rekommendera Omtanken. Tusen tack för ett bra jobb.” – Åsa

All vinst går till Hjälp Till Livs biståndsarbete!

Som krydda på moset är att när du anlitar Omtanken, får du inte bara själv hjälp – du GER också hjälp, di vi arbetar i nära samarbete med Hjälp till Liv International till vars biståndshjälp allt vårat överskott går.

Detta kan vi hjälpa dig med:

Omtanken finns i Hudiksvall och betjänar främst dig som finns i närområdet. Vi kan hjälpa dig med bland annat:

● Veckostädning
● Storstädning
● Flyttstädning
● Flytthjälp
● Fönsterputs
● Snöskottning
● Gräsklippning
● Krattning och enklare trädgårdsarbeten
● Röjning av sly och körning av trädgårdsskräp
● Hjälp med handling och småärenden
● Med mera…

Se vår Facebooksida för mer info.

Kontakt
Vi nås på tele 076 850 35 82 . – Tveka inte att höra av dig vid frågor och bokningar!