Bli HTLI fadder!

Vem vill du bli fadder åt?

Hjälp till Liv har ett unikt faddersystem där du själv kan ange exakt vilket land, vilken ålder och vilket typ av fadderskap ha. Du kan till och med välja vilken person, i den lista av barn, studenter och vuxna som står i kö för att få en HTLI-fadder!

BLI FADDER IDAG!

Förändra någons livsituation

Det är enklare än du anar att förändra premisserna för en medmänniska. Genom några hundralappar i månaden kan du göra all skillnad i världen för någon! Hjälp till Liv har sedan många år olika hjälpprogram för människor i nöd och tack vare våra fadderråd och så kallade ”servants”, vilka arbetar ideellt i våra fadderländer, förmedlar vi på ett effektivt sätt ut det stöd du som fadder skickar.

ANMÄL DIG redan idag som fadder här på hemsidan eller ring 070-536 04 31. Du kan även maila in din önskan på info@htli.org

Olika sorters faddertyper

Som HTLI-fadder kan du välja mellan att stödja ett barn, en student eller äldre. Det kan hjälp till en tiggarfamilj att kunna vara hemma hos sina barn, stöd till en handikappad, men även regelbundet stöd till något av våra projekt.

Olika faddertyper

Ge ett barn en vettig uppväxt!

Fadder åt ett barn
Detta stöd går till enskilda barn som behöver hjälp. Det kan vara barn som bor i sin familj, eller i barnhem eller på i fosterhem. För 100-300 kr kan du rädda ett barns uppväxt. Faddersumman varierar utifrån behov.

120-500 KR/MÅN

Ge hopp om bättre framtidsutsikter!

Bli fadder för en student
Utbildning är en väg ur fattigdom och misär! Vi väljer ofta att stödja kvinnor till studier, då de annars inte helt ovanligt riskerar att hamna prostitution och människohandel.

250-300 KR/MÅN

Ge en värdig livssituation!

Fadder åt en pensionär eller handikappad
Alltför många pensionärer i våra projektländer har inga eller alltför låga inkomster och lever därför långt under en god levnadsstandard. Detsamma gäller långtidssjuka och handikappade. Hjälp någon till ett värdigt liv!

150-450 KR/MÅN

Hjälp ut ur tiggeri

Fadder åt en vuxen eller en tiggarfamilj
Av olika anledningar kan annars arbetsföra vuxna ha svårt att finna jobb. Genom att ge dem stöd kan vi hjälpa dem att kunna vara hemma med sina barn, istället för att behöva lämna sina barn och tigga, eller hamna i andras händer. Genom att bli fadder för en tiggarfamilj kan du hjälpa rumänska eller bulgariska föräldrar att kunna komma hem till sina barn. Detta understöd delas ofta mellan flera faddrar.

2000 KR/MÅN & FAMILJ (DU KAN TA ETT DELANSVAR)

Anmäl dig som fadder!

Anmäl dig som HTLI-fadder här nedan. Skriv in eventuella önskemål, så väljer vi ut den person som passar bäst i förhållande till dina önskemål. Du kan även välja någon specifik person. Föredrar du att maila oss kan du göra det på info@htli.org.

Vi kontaktar dig inom kort.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

HJÄLP TILL LIV INTERNATIONAL

HTLI bedriver fadderverksamhet, hjälpsändningar, biståndsprojekt såsom skolbyggen, brunnsborrning etc. Vi driver även en större Secondhandbutik där all vinst går in i HTLI:s biståndsarbete.

Facebook / Instagram / HTLI Dala-Järna/ Omtanken

Öppettider

Månfre: 10:30 – 18.00
Lö: 10:30 – 15.00
Sö och helgdag: Stängt

adress

Granebovägen 3
824 31 Hudiksvall
Sweden

kontakt

0650-56 01 00
info@htli.org